Seizoen menu’s


Tijdens deze seizoen-workshop zult u heerlijke gerechten bereiden met uiteraard de meest verse ingrediënten uit het seizoen, indien mogelijk biologisch. Vier maal per jaar is er dus een nieuw thema menu, te weten; Lente menu, Zomermenu, Herfst menu en Winter menu. Daarnaast zullen er ook Specialiteiten menu’s zijn zoals bijv. een asperges menu of een wild menu.

 

dorade

Het huidige menu is het Lente menu:

* Crostini met een salade van granny smith en gerookte makreel

* Wortelcappuccino met sinaasappel

* Spinaziesalade met pijnboompittten en knoflookcroutons

* Dorade met een mousseline van gember, geglaceerde bospeentjes en een saus van zoete paprika

* Gecarameliseerde rabarber met aardbeien en vanilleroom

Duur 4-gangen menu: 4 uur.  Prijs € 59,- p.p.

AANBIEDING: 3-gangen, duur 3,5 uur. Prijs € 49,- p.p. excl. drank ( € 68,50 incl. drankarrangement)

 

NIEUW vanaf 01 mei a.s.  : ASPERGES MENU 4-gangen , duur 4 uur, prijs € 59,- p.p.